Att problematisera invandringen

شنبه 30 مهر 1390 12:16 ب.ظ


I Schweiz går partiet SVP till val. Man kräver att det ska hållas folkomröstning om invandringen. dn dn dn svd

Schweiz har en lång tradition av folkomröstningar. Så något liknande referendum lär inte komma att hållas i Sverige, även om något parti krävde det. Men likt Schweiz behöver fjärrinvandringen problematiseras även här.

Här kan vi till exempel ta hjälp av en viss Julia Caesar. Hon är en journalist som skriver under pseudonym, det måste hon göra annars skulle hennes barn kunna drabbas av repressalier säger hon. Det är fullt förståeligt att hon har denna strategi i dagens Sverige. En bra formulering av henne är (citerat ur minnet): ”Ska vi svenskar sitta som kastrerade hankatter medan vårt land tas ifrån oss?”

Nyligen gav Julia Caesar ut boken "Världsmästarna" (Books On Demand 2011, 456 s). Det är krönikor som tidigare publicerats på Snaphanen. Vi kan gå till själva denna blogg och se på vad hon säger, och varför inte börja med Snaphanen 5/9 2010, Julia Caesars krönika ”Landet vi ärvde”. Det är intressant läsning.

Med källan ”Affes staistikblogg” sägs till exempel att i Botkyrka kommun är invandrarna i majoritet med 52,3 procent. ”Både Södertälje och Malmö närmar sig snabbt en situation med svenskar i minoritet. I Södertälje är invandrarna i majoritet om bara fyra år.” Nu tänker jag inte dra trendkurvorna rakt (som Julia Caesar och Affe), jag ska inte säga att ”svenskar är snart i minoritet”. Man bör vara försiktig med statistik. Dock ska vi inte sopa under mattan, o nej, tvärtom. Och kommuner med en hotande dylik utveckling som den i Södertälje och Malmö är förvisso:
Eskilstuna
Göteborg
Haninge
Helsingborg
Huddinge
Kristianstad
Linköping
Lund
Stockholm
Växjö

”År 2050” kommer sex kommuner att ha mer än 40% invandrare. Nåväl, siffran åsido: det är helt säkert så att Borås, Jönköping, Norrköping, Uppsala, Västerås och Örebro ligger i riskzonen att ”övermåttan berikas”. Möjligen också Gävle och Halmstad. Det blir 19 av de 25 största kommunerna som får mer än 40 % personer med invandrarbakgrund 2050. Så fortsätter det om alliansens invandringspolitik fortsätter i samma takt som den haft från 2006.

Vidare, med samma källor som ovan: bostadsområden som Alby och Fittja har ca 90% personer med invandrarbakgrund. ”Botkyrka kommun hade under perioden 1996-2009 näst flest anmälda våldsbrott i hela landet per invånare, 19 177 brott. Bara Stockholm hade fler anmälda våldsbrott.”

Detta har Julia Caesar via sina källor lärt mig och jag är tacksam för det. "Sverige sjunker som en sten". Det är inte ett friskt land som oreflekterat importerar en dylik Ersatzbefolkning och motarbetar det egna folket.

- - -

Julia Caesar säger: av de 1,3 miljoner som fått PUT sedan 1980 bara 5% flyktingar enligt Genèvekonventionens definition. Övriga 95% är välfärdsinvandrare. ”Sveriges världsrykte som kravlös bidragsnation” är enligt Julia Caesar vad som lockar. Och att Sverige har låga krav i dessa sammanhang medger självaste Wikipedia, annars en subtil PK-bastion: På uppslagsordet ”Sverige” läser vi: "Sverige har några av de svagaste kraven inför invandring av alla industriländer.” Språkkkrav och krav på bosättningsort har de flesta västländer – men inte Sverige. Hit kan man även invandra om man vill studera på högskola, studier som fram till i år var gratis.

- - -

Det finns fler än Julia Caesar som har fakta att komma med. Kolla här:

De flesta partier är ense om att integrationen misslyckats. Dock gör man inget. Men till och med FP ska ha medgett att det 1990 fanns 3 (tre) utanförskapsområden i Sverige, mot 139 (etthundratrettionio) stycken 2002. (Källa: signaturen Reine på Krigsforum 7/9 2010 i tråden ”Valet 2010”.)

- - -

Låt oss gå vidare i denna problematisering av fjärrinvandringen. Låt oss ta en titt på Janne Josefsson. Denne var en gång en PK-robot som okritiskt förmedlade etablissemangets syn på saker. Nu har han tänkt om. Litegrann. HD:s Torgny Nilsson intervjuade honom 10/2 2008. Jag citerar ett långt sjok och kommentarer är överflödiga, dock har jag fetat här och var.
Han //Janne Josefsson// ser två hot mot den seriösa undersökande journalistiken. Den första är att den politiska makten nu anlitar pr-konsulter för att försvåra den undersökande journalistik de i andra sammanhang hyllar. Den andra är det låga förtroendet journalister har hos allmänheten. Han menar att det beror på den bristande rapporteringen från baksidan av det mångkulturella samhället.

- Flykting- och invandrarfrågan är det största journalistiska sveket som min generation journalister genomfört i det här landet. Vi har inte på ett seriöst och trovärdigt sätt beskrivit vilka oerhörda problem som finns i ett mångkulturellt samhälle. Jag tillhör dem som försvarar det mångkulturella samhället. Men vi som försvarat det har ju förskönat det. Det är otroliga saker som har hänt i arbetarförorterna, där en trappuppgång på några år kunde förvandlas, medan vi stämplade rasist i pannan på dem som protesterade och sedan själva förskansar oss i områden långt bort från flyktingar och invandrare, säger han.

Den likriktningen inom media återkommer han till gång på gång. Journalister är med få undantag bildad medeklass, med den bildade medelklassens syn på tillvaron. 


- Medelklassvärderingar är på många sätt väldigt bra. Homosexuella har samma rättigheter som andra, synen på flyktingar och invandrare är positiv. Men det är också mycket falskt. När ens barn ska gå i en klass där 80 procent inte talar svenska, hur ställer man sig till det då? Det är lätt att snacka.


Han är själv skyldig till en liknande enögdhet. Hans metoder är hårda och ibland har han i efterhand upptäckt att han gått för långt. I ett reportage om alkoholister runt ett torg fick han en affärsinnehavare att uttrycka sig oerhört föraktfullt om de utslagna. Mannen fick sjukskriva sig efter reportaget. Janne Josefsson menar att han inte förmedlade hela bilden i sitt reportage.


- Jag tycker att jag svek mitt uppdrag och mannen genom att inte tillräckligt tydliggöra honom. Jag försökte inte förstå hur han bryts ned av alkisar som kommer in, snor grejer och ställer till ett helvete för honom, som ska försörja sin familj på detta. Det var ett svek mot honom och mot journalistiken. Om jag tvingas flytta in i en loftgång där jag bor granne med knarkare och har en tre-, fyraårig grabb som jag inte vågar släppa ut, hur länge har jag ett civiliserat, liberalt tänkande?

- - -

En intressant länk i sammanhanget är ”Brev till borgerlig politiker före valet”. Där finns hårda fakta om invandring.

Ur detta dokument, härmed något jag fastnat för. Det är inte sensationella, nyuppdagade fakta men de förtjänar att nämnas igen och igen:
. Anhöriginvandring: en bidragsberoende invandrare har rätt enligt svensk lag att ta in hela sin påstådda släkt för att också leva på bidrag. Försörjningskraven är full av undantag: ren snällism. DNA-tester för att kolla släktskap har man i USA (80% av släktskaps visade sig vara bluff), i Sverige går ej detta (dock ska det visst införas nu, mars 2011)

. Livslångt bidragsberoende, långtidssjukskrivningar, analfabetism, inv. som lyfter svenska bidrag men bor i sina hemländer huvuddelen av året, kriminalitet: detta är realiteter i dagens Sverige

. En siffra: under regeringen Reinfeldt har antalet PUT legat över 76 000 personer varje år, det är över 70% högre än genomsnittet under S-regeringen 1995-2006

. Sverige har flest asylsökande per capita i Europa enligt UNHCR

. Migrationsverkets egna siffror: 1,1 miljoner personer har beviljats PUT sedan 1990. Befolkningstillväxten var under samma tid 800 000 (till 9,4 miljoner personer netto). Ergo: befolkningstillväxtens lejonpart består av invandring.

. Våldsbrott av invandrare bortföklaras med ”bråk uppstod”, ”pojkstreck”, ”utanförskap”, ”segregation” osv

- - -

Härmed några fler synpunkter på multikulti. Det är vissa syndrom och attityder, märkliga komplex som man måste ta ställning till om man vill leva med öppna ögon i Sverige år 2011:
. Multikulti är lika med motarbetning av västerländsk och, däribland, svensk kultur. Däremot: officiellt för man ännu 2011 fram en filtrerad version av utomeuropeisk kultur, en harmlös estradkultur med folkdans och matlagning ungefär som när Stalinryssland visade hur mångetniskt och fint det landet var. Mångkultur = monokultur

. Självhat, glömska, hjärntvätt, detta är vad som gäller för den som hävdar svenska perspektiv, europeisk kultur, sin egen identitet. Att en man utan historia är en man utan skugga vet regeringen, de vet att han är en lättledd lobotomist som fogar sig i allt, även sin egen undergång.

. Utomeuropéer kan utsättas för rasism. Dock ej omvänt: om en europé diskrimineras för det han är skrattar myndigheterna

. Ett kul citat om snällism: ”Någon gång kanske vi hamnar i minoritet, och försvarar vi dom andras rätt, ja då går vi lite tryggare.” – Jens Orrback, svensk integrationsminister, från mötet i Gröningen i EU 2004. Detta var, tror jag, sedan Theo van Gogh mördats!

. PK-isterna mot resten: övre medelklass mot arbetar- och medelklass. Denna Övre MedelKlass = ÖMK, tenderar att vara universitetsutbildad och anställd i offentlig sektor. De är överutbildade, ordmärkande petmätrar; de tror sig t ex lösa problem genom att ge dem en annan etikett (”de facto flykting” istf ekonomisk flykting/parasit osv)

. Dagens statsmakt lär oss dubbeltänk: en svensk som begår brott ska straffas medan en MENA-invandrare behandlas med silkesvantar. För denne finns tusen ursäkter, för den etniske svensken inga. – Bort med detta dubbeltänk, inom kriminalvård och på ALLA områden där svenskar förtrycks idag: det som är fel för mig (etnosvensk) är fel för en MENA-invandrare

Där fick ni lite att bita i. Hårda fakta. Alla svenskar måste ta ställning till detta. Den som inte gör det kan inte tas på allvar; han befinner sig andligt på semester.

Relaterat
Reinfeldts handfallenhet
Yxan i dörren

منبع:
http://lennart-svensson.blogspot.com


Så minns vi Libyenkriget

شنبه 30 مهر 1390 09:09 ق.ظ


Khadaffi är död. Kriget är över verkar det. Den svenska Gripendivisionen ska hem. Alla Natos styrkor i regionen sägs vara på väg hem före månadens slut. dn dn dn dn svd svd exp ab

Det libyska så kallade inbördeskriget har rasat sedan i våras. Nato understödde rebellerna öppet i denna strid. Ordet "flygförbudszon" används knappt längre. Det är "Natoinsats", "väst ville ha bort Khadaffi" och så vidare. Total arrogans under illusionen av en FN-insats för att skydda civilbefolkningen mot Khadaffi. Det är ett öppet krig av väst för att kontrollera ett oljeland. Om marionetterna sedan är islamister och al-qaidister bryr man sig inte så länge profiten är garanterad.

Om kriget nu är över kan man ju dra sig till minnes vissa särdrag i det. Som att det i striderna förekom mycken rysk materiel. Den behöver formligen inte vara sammansatt i Ryssland eller Sovjet men modellerna är tydliga ryska profiler: Kalasjnikovs automatkarbin med 7,62 mm kaliber, för övrigt en särskild kort patron med förebild i den tyska 7,92 Kurz som användes i StG 44. Man har raketgeveär typ RPG med överkalibrerad granat, "för stor för eldröret". Man har tanks av typen T-56 och T-62.

Dessa ryssmodeller tycks vara basen i beståndet. Sedan har ett och annat grg m/48 siktats i striderna liksom en del annan västmateriel. Men eftersom Libyen en gång köpte huvuddelen av sin material från Sovjet (eller Kina, som kopierade den) är det ryska vapen vi sett mest av i bilderna från Libyen.

- - -

Rebellerna på marken fick understöd av Natoflyg. Detta flyg utförde dock inte understöd. Det "upprätthöll en flygförbudszon". Att de sedan undanröjde militära mål i rebellernas väg är bara ren och skär slump. Den som påstod något annat brännmärktes.

Så går det till att sälja ett krig. Det får mig att tänka på den gamla proggballaden om en kvinna som blir våldtagen. Dock räknas inte hennes vittnesmål eftersom förövaren var en samhällets stöttepelare, höjd över all misstanke. Vittnesmål som stödjer kvinnan tystas ner: "Och vi som ser hur allt går till / får veta att vi drömt"... (Björn Afzelius: "Maria går på vägen")

- - -

Stilmässigt var Libyenkriget ett skitkrig. Även moraliskt är det ett skitkrig men det har jag redan talat om. - Stilen: Obama kunde lätt ha satt in en brigad Airborne Rangers och fått slut på kriget snabbare. Det är än inte för sent. De hade kunnat rensa upp kvarvarande motstånd. Då hade lidandet för civilbefolkningen upphört också: man hade kunnat börja ordna el och vatten. Men Obama, den fegskiten, vågar inte sätta in trupp. Typiskt demokraters sätt att sköta krig. Som Bill Clinton som sköt kryssningsmissiler rätt ut i tomma intet mot talibanerna och trodde att detta skulle räcka.

Den här gången har ju väst iofs satt in flyg. Och detta samverkar nära med rebellerna. Via diverse västliga special forces som är aktiva på marken. Väst är som sagt inte neutrala i det här. Dylika specialstyrkor har till exempel fångats i detta filmklipp från Al Jazeera. Se även detta. Så är det: Nato måste ha närvaro på marken. Nato ska ju till exempel ha delat ut sambandsutrustning till rebellerna för att dessa ska kunna hjälpa till med målutpekning åt flyget. Någon måste ju i så fall transportera och överlämna utrustningen samt, inte minst, utbilda rebellerna på den. Vilka gör detta? Västliga special forces som SAS och Delta Force.

Detta måste man inse. Den som förnekar detta är naiv. Vadå rebellerna krigar själva? Att Nato inte är krigförande i denna konflikt är en lögn. Väst säger sig lyda FN:s mandat nr 1973. Detta handlar om att upprätthålla en flygförbudszon för att skydda civilbefolkningen. Något mandat att störta Khadaffi ges inte. Men det är vad Nato sysslar med. Rebellerna har nära samarbete med Natostyrkor, i luften och på marken. Våra egna medier tiger såklart om detta. Nå, SvD nämnde lite igår om neutralitetsbrotten av väststyrkor.

Så går det till. Det förstår jag. Det är realpolitik. Jag tänker inte driva någon advokatprocess om detta, ingen folkrättsprocess här i Galaxen. Jag vill bara ha sagt att Libyenkriget är ett skitkrig. Varför hymla när nu kriget redan är igång, varför detta helgonlika höljande i FN-resolutioner? Är det krig så är det. Har man sagt A får man säga B. Lite reguljära styrkor skulle sätta stil på föreställningen. Men vi får väl vänta på dem först när "rebellerna" tagit makten och "ber om hjälp". Lite fredsbevarande styrkor för att lugna samvetet hos västvärldens dagisfröknar.

Ett skitkrig är vad det är, fult och stillöst. Stackars modellfabrikanter, den här gånger fick de inte sälja några plastbyggsatser som speglar vad man ser i TV-rutan. Under Gulfkriget fick man ju annars se B-52:or och F-14:s i bild och sedan sålde de slut hos modellaffärerna. I detta krig är som sagt mängder av Natoflyg insatt men man ser dem aldrig i media. Spengler hade rätt när han sa re media: "Vad är verkligt? Det man ser och hör." Och i detta krig har vi nästan aldrig sett ett Natoplan i aktion, alltså har denna flyginsats liksom inte existerat. Nej allt är jublande rebeller i jeans och tröja. Fy f-n så dålig teater.

Relaterat
Suezkrisen och andra Israelkrig
Gulfkriget

منبع:
http://lennart-svensson.blogspot.com


[Info] Personajes de Amnesia

شنبه 30 مهر 1390 08:31 ق.ظ

Y como lo prometido es deuda y siento que es indispensable en este blog para que todas sepamos de quien estamos hablando en todo momento, estoy haciendo este character guide de Amnesia para que el informe de este juego este completo~


Heroína
Un día ella pierde de un momento a otro todos sus recuerdos.Despertándose una mañana, un chico llamado Orion promete ayudarla.
Mientras trata de encontrar información en su cuarto, como información básica, el hecho de que es una estudiante y usar cada pista para saber quien es. Una diversidad de ''ella misma'' la llevará hacía la respuesta.


Shin
Seiyuu: Tetsuya Kakihara
Edad: 18
Shin es algo..tsunderemente especial podríamos decir. Podemos acceder a su ruta si escogemos el mundo del corazón.
El tiene un corazon un poco aspero, lo mismo para su actitud de ratos lo oiras decirte ''baaaaka'' de una manera que te hace pensar si de verdad te esta diciendo eso o te esta troleando (mayormente te trolea XD)
Cuando despiertas de tu sueño con Orion y te das cuenta que estas en un hospital, Shin es el primero que vez, te dice que ya es tarde y como te ve todo en blanco lo primero que hace es besarte.
Entonces aquí aprendemos que Shin, es amigo y amor de la infancia de la heroína (en su ruta)
El es muy humano dentro de ese frío exterior, sino que la sociedad lo ha hecho así.
Ya que lamentablemente su padre cometío un crimen, a el lo tratan mal como diciendo "de tal palo tal astilla" y es culpado de la amnesia de la heroína. Es menor que ella así que a veces mencionará ese hecho.


Ikki
Seiyuu: Kishou Taniyama
Edad: 22
El es el chico que todas quieren (?) no, de verdad es el chico que tiene su fanclub con fangirls de esas que dan miedo y que no comparten a su Ikki-sama. A el lo podemos encontrar al dirigirnos al mundo de la espada. Es un chico cautivante con las mujeres. El idol de idols lol
La heroína se despierta con una llamada telefónica, no conoce el nombre de quien la esta llamando, pero la persona parece conocerla a ella muy bien, ella ni idea pues no tiene ni un recuerdo.
Entonces este joven viene a buscarla a su apartamento, con el fanclub parece.
Un joven tan popular es de quien esta enamorada?
Aunque sus ojos tienen, segun el la mirada matadora, esa misma mirada no tiene efecto en ella, y eso le atrae a Ikki


Kent
Seiyuu: Akira Ishida
Edad: 25
El es cool y totalmente racional. El trebol, al escoger esto encontraremos a Kent.
La heroína se despierta en su apartamento y ahi aprende de su identidad,  una estudiante de universidad de 1er año. Al ver su celular revisa su telefono viendo una enorme lista de contactos pero solo 5 mensajes de text diciendo o buenos días o sino, buenas noches, todos mandados por la misma persona, "Kent-san" 
Kent es un estudiante graduado de matematica y esta interesado en todo lo que no se pueda explicar con lógica. Ya que nunca ha fallado en mandarle estos mensajes..podría resultar que el..es su novio?


Toma
Seiyuu: Satoshi Hino
Edad: 20

La compasión y la locura se juntan en el mundo de los diamantes.Toma es..tu yandere (?) 
Toma es el amigo de la infancia de la heroína y su figura de "onii-chan"  en su vida, cosa que el ha querido cambiar siempre. El ha estado cuidando de ella desde que eran pequeños hasta ahora. Su dedicación y amor por ella es muy fuerte de repente, demasiado para su propia estabilidad emocional.
Mientras normalmente parece simplemente un chico considerado, su afecto hacia la heroina lo hace que sea emocionalmente inestable.
La heroína estaba parada en frente de su casa cuando el llega a preguntarle si se encontraba bien porque había colapsado en el camino, ella recobra un poco de info de su memoria, y su nombre- Toma. Recuerda que el le dijo de niños que el la protegería. 


Orion
Seiyuu: Hiromi Igarashi
Edad: Aparenta de 10-15

Orion es una entidad que no es de este mundo.Es un chico que aparente unos 10 a 15 años en edad. 
El problema de Orion es que el esta atrapado en la mente de la heroína, lo que le dice a la heroina apenas ella despierta. Pero en su camino regresando al mundo humano el queda absorbido y  las memorias de la heroina se van dejandola en blanco. Para poder recuperarlas y Orion salir de su mente tiene que ir buscando sus recuerdos y el ofrece su ayuda para esto

Ukyo
Seiyuu:Kouki Miyata
Edad: 24

Un hombre misterioso que aparece de un momento a otro y nadie sabe de donde, con intenciones secretas.
Ukyo le da bastantes y extrañas advertencias a la protagonista y desaparece sin rastro. Como esta bien, esta mal, pero su personalidad es ...extraña, tiene doble personalidad, un lado completamente desquiciado y su lado normal.
Mayormente parece mostrar afecto pero cuando su lado psicótico aparece, uff da miedo.  Ukyo también piensa sobre si mismo como una persona, si es que el mismo se puede llamar así, peligrosa. 
El visita el café donde trabaja la protagonista para verla.

------------------------

Ukyo es el personaje secreto por el que puedes ir cuando tienes todos los finales buenos de los 4 personajes, ahi se abre su ruta =3.  Que parece que es la ruta original del juego porque se revelan muchos misterios en el juego.

Bueno aquí esta la guía de personajes ojala les haya gustado ^^


منبع:
http://mybishonencorner.blogspot.com


[Drama CDs] 雨枕 - Amemakura

شنبه 30 مهر 1390 06:47 ق.ظ


Ame Makura (Rain Pillow/lluvia en tu almohada??) es una nueva serie de CD dramas que va a empezar a sacar la empresa Hituzigumo. A partir del 14 de Diciembre de este año y van a estar siendo lanzados mensualmente, siendo las fechas para las tres primeras entregas:

-14 de Diciembre del 2011
-18 de Enero del 2012
-08 de Febrero del 2012

Esta serie esta tomando el concepto sobre ''curar'' y "dormir/sueño"  y es sensible con el tiempo (clima) para darte la impresión de que estas en los brazos de tu respectivo bishie bajo la lluvia o algo así (no alcance a entender bien) Este concepto esta fortalecido por el sonido de la lluvia o de las olas para que puedas disfrutar de una tarde tranquila y cómoda escuchando a tu bishie. =3

Esta serie tiene un aspecto 3d se podría decir porque se esta utilizando los ''dummy microphone" que son unos microfonos con forma de cabeza para que el seiyuu pueda hablarte mas naturalmente y asi se sienta mas normal la grabación. Esto se esta utilizando bastante ultimamente. 

Esta edición viene con un booklet ilustrado para darte una idea del sitio y que te familiarices con los personajes.En la edición limitada esta incluida una sección de free talk que es en el que el seiyuu habla naturalmente con el dummy mic.

"Mientras tu historia de amor es susurrada el oído, solo concentrate en estar en los brazos de tu amor (?)"

Al menos eso dice XD

Bueno seguire buscando más datos sobre esta serie de Drama CDs ya que me parecio interesante y creo que era tiempo de que los drama CDs hicieran su aparición en My Bishonen Corner~


منبع:
http://mybishonencorner.blogspot.com


[Manga Review] Inferno

شنبه 30 مهر 1390 05:47 ق.ظ


Nombre: Inferno
Estado: Terminado
Género: misterio, supernatural, josei
Autora: Miki Rinno
Artista: Miki Rinno
Tomos: 1

Y después de tiempo decidi volver a postear sobre manga ya que falta, hay muchos titulos buenos ahí en diferentes revistas de manga japonesa, como es la Comic Zero Sum (07-ghost, Loveless, Makai Ouji, Are you Alice?) y como la Zero Sum Ward, donde se publican otras historias como es el caso de Inferno, que fue publicada en esa revista.

En estas dos revistas se pueden encontrar mucho manga bueno y lleno de bishies =3 al menos por lo que he notado ^^. En este caso, hablaré de Inferno, que me parece que es un manga con mucho potencial, complicadito, pero tiene potencial para quienes gustan de historias a lo Pandora Hearts o Kuroshitsuji.

Después de supuestamente haberle causado la muerte a sus padres, un joven chico llamado Kiki simplemente vive por su hermana. Evadiendo el contacto con cualquier otra persona por miedo de herirlos como hizo con sus padres, por este motivo muchas de las personas a su alrededor lo catalogan de insociable y de frío.

El incluso evita verse mucho con su hermana, Lala, la cual lo extraña  mucho y se preocupa por él ya que esta trabajando mucho e incluso ha dejado de estudiar para poder trabajar en diferentes turnos. Kiki incluso se escapa de un amigo de la infancia suyo por miedo a hacerle daño.

En eso que va de regreso a su casa ya que su amigo Kinume se esfuerza DEMASIADO por seguirlo, al abrir la puerta hay un hombre extraño aparece llamándolo "amo" y diciendo que va a controlar su vida a partir de ese momento porque siempre ha hecho eso durante todos estos años, Kiki no le entiende y se encierra en su cuarto hasta el siguiente día en el que este hombre se presenta como Onono Takamura el servidor de Enma Raja, rey del inframundo quien ha renacido en Kiki.

Takamura dice que el va a controlar su vida humana y que lo va a entrenar para que aprenda a usar su poder que se encuentra dormido dentro de él, que le permite juzgar a las personas al morir y que aparentemente explica el porque Kiki puede llegar a destruir a cualquiera que se le acerque.

--------------------------------

Y de estos es lo que trata Inferno, un manga muy corto pero muy bueno. Aparentemente es un josei también aunque no se mucho sobre géneros de manga quiero postear en el blog sobre este manga que de verdad, necesita amor D= amor y fans, y si tengo el chance de postear sobre esta historia aquí en el blog mejor lo aprovecho a ver si así I can get to spread the love~~

Tengo que decir que tengo que leer el capitulo 1 unas dos o tres veces para entender lo que esta pasando pero de ahí no le encuentro nada de malo. 

Es una lástima que no haya visto hasta ahora fansubs que tengan este manga entre sus proyectos pero en si- tambien solo hay un fansub en ingles que lo tiene, que se llama wasuretai fansub sino me equivoco. Sería divino si alguien tomara este proyecto y otros que hay que estan muy buenos, especialmente los de la Zero Sum pero bueno creo que llegará el caso en el que yo termine traduciendo y editando (todavía guardo la experiencia que tuve al trabajar en un fansub nyah~) pero bueno espero alguien se interese por esta gran obra.

Espero les haya gustado! 

منبع:
http://mybishonencorner.blogspot.com


[CGs] Atsumori Kano - Gekka Ryouran Romance

شنبه 30 مهر 1390 04:17 ق.ظ

Decidi subir unos CGs que tome mientras jugaba =3 espero que les gusten~
Nunca hice un post con los personajes de Gekka Ryouran Romance ahora que lo pienso pero bueno, el es Atsumori Kano, es menor que Aoi Kano, su hermano.
 

Espero que les haya gustado estos CG ^^ el juego esta a descarga en la página por si es que están interesadas ^^


منبع:
http://mybishonencorner.blogspot.com


Krogrecension: Fjällräven Center

شنبه 30 مهر 1390 02:27 ق.ظ


Modos tränare Ulf Samuelsson använder engelska när han tränar sitt lag. Det finns flera utländska spelare i laget: "We need to fucking get more scoring chances!" exp

Man tränar i sin hemarena, Fjällräven Center. Den ligger ytterst på udden i Öviks hamn. Arenan är lika amerikansk som Samuelssons ledarstil: ett stort schabrak, byggt efter förebild i en anläggning i Denver. I Denver firade ju Foppa, bygdens son, sina triumfer i mitten av 90-talet. Det här är Foppaland.

Fjällräven Center ligger på sin udde mitt i stan. Det är ett stort bygge men rätt lyckat måste jag säga. Tar man hissen upp ett par våningar kommer man till restaurangen. Utsikten är bra som bilden överst visar. Någon sådan utsiktsplats mitt i fjärden fanns inte förr.

När det gäller lunchserveringen så är den perfekt. Jag var där i början av september och åt lunchbuffén. För endast 80:- fick man ta vad man ville av laxfärsrullader, wokad pasta och stekta köttbullar, plus sedvanligt påhittiga bön- och andra sallader. Dryck kostade extra har jag för mig. Dock vet jag att kaffet ingick.

Det enda jag i min kulinariska kunnighet kan klaga på är att köttbullarna var fabriksgjorda. Men för 80:- och två "hemlagade" rätter därtill är det fullt acceptabelt. Vanligtvis brukar bufféer som dessa kosta 90:- i småstäder eller uppåt 120-150 i storstäder.


Krogen är som miljö betraktad tiptop. När jag gled in vid ettiden hörde man ljudet av hockeyträning nere på rinken. Och vid match kan man sitta och se spelet. Detta är den "amerikanska" stilen, en uppgradering av hur svenska hockeyarenor brukar se ut. Förr kunde man inte njuta lyxen av att äta medan man såg hockey, då var det varm korv boogie som gällde.

Jag kom vid ettsnåret och även då var maten varm. Det visar på att krogen är välbesökt. Det är bra för gästen: stor omsättning på maten, inga gamla rester och kontinuerlig påfyllning i blecken. Mitt betyg blir därför det högsta tänkbara: fem galaxer.

Relaterat
Den musiske matlagaren: fri PDF
Kunglig mat

منبع:
http://lennart-svensson.blogspot.com


[Info] Amnesia

جمعه 29 مهر 1390 07:18 ق.ظ


Género: otome, suspenso
Compañia: Otomate
Ranking: 15+
Consola: PSP

Amnesia, es uno de los mejores juegos otome que ha podido salir este año, es también el que me hizo conocer a Otomate así que le tengo mucho cariño, y es el juego que estoy jugando por el momento. Amnesia es un juego con un arte hermosa y una historia que te atrapa desde el principio.

¿Que harías si al abrir los ojos lo primero que vez es un niño de unos 15 años mas o menos, de cabello plateado y que se ve de lo mas preocupado por ti? Este niño te pregunta si te encuentras bien, si lo puedes ver, si tienes la mínima idea de quien eres. Lo miras extrañamente llamandole ''alienigena" o "raro" pero el se comprometo a ayudarte, ya que no tienens ningún recuerdo.

¿Que harías si ni siquiera te acuerdas del chico del quien estas enamorada?

Esta es la situación que se te plantea en Amnesia. Como decía tenemos a la protagonista despertando en un lugar totalmente desconocido y con un chico de unos 15 años maximo preguntandole si lo puede ver, que como se encuentra, diciendole que lo tenia preocupado. Este chico llamado Orion se da cuenta que ella no tiene idea de quien es aparentemente, esta con amnesia, no tienes recuerdo de nada, solo de su nombre (que tu le pones)  el te pregunta por tu familia o por algo pero la heroina no parece recordar nada.Así que decide ayudarla y acompañarla y a medida que sus recuerdos regresen el ira desapareciendo. 

Después de pasar por una serie de preguntas te dice que es hora de que ellos tienen que regresar al mundo de la heroína y te da 4 opciones para que regreses, el mundo de corazones, el mundo de espadas, el de tréboles y el de diamantes. Dependiendo del mundo que escojas será el camino que estes decidiendo.

Acorde con el mundo que escojas se te presentaran diferentes situaciones, y una persona diferente vendrá a despertarte después de que Orion se pregunte porque estabas inconsciente al despertar en tu mundo. Cada mundo es una realidad alterna. Pero en ninguno recuerdas nada, ni de quien estas enamorada. Pero cualquiera de los chicos que hayas escogido aparecerán a despertarte.

Al principio el plan es no dejar que nadie se entere que tienens amnesia porque sino te traería problemas pero a medida que avanza la historia, se vuelve notorio porque no sabes ni en donde vives y estas totalmente perdida en el trabajo y tu novio se da cuenta de que actuas absolutamente raro.

Estas empezando desde cero, tu vida, y a enamorarte nuevamente. Todo desde el principio e incluso estas empezando a descubrir el misterio detrás de tu falta de memoria. Es un momento en que nadie, nadie es de confianza mas que Orion.

--------

Y así comienza Amnesia, un juego que es hermoso tanto en historia como en arte y en personajes, sus personajes son lo máximo, en mi opinión personal son lo mejor de lo mejor y de verdad estoy disfrutando bastante  jugarlo en mi PSP =3 

Esta es una pequeña nota informativa y de presentación de este juego que me trae loca XD más que nada para poder ser capaz de compartir las cosas que tenga de este juego y más =3 pronto pondre la guía de personajes en un post aparte ^^منبع:
http://mybishonencorner.blogspot.com


[Download] Gekka Ryouran Romance / PSP (torrent)

جمعه 29 مهر 1390 05:46 ق.ظ


Y uno de los juegos mas nombrados en este blog~por fin me di un tiempito para encontrar mi torrent =3 y decidi postearlo para que ustedes lo tengan en descarga ^^

El torrent no pesa nada y esta en pleno funcionamiento ya que yo lo he probado. Como descarga y jugandolo ya que lo tengo en mi PSP porque no pude esperar la demora de que no me llegaba el juego =S

Aquí lo tienen en descarga por torrent, trataré de subirlo a descarga directa apenas pueda (y mi conexión se arreglue) OJO lo tienen que jugar de frente en su PSP al menos que conozcan un buen emulador (ya que para emuladores soy un desastre...)

Ojala les guste tanto como a mi ^^

منبع:
http://mybishonencorner.blogspot.com


Uppdrag i Afrika

پنجشنبه 28 مهر 1390 10:10 ق.ظ


Idag inleds rättegången i Etiopien mot Martin Schibbye och Johan Persson. De tog sig illegalt in i landets Ogadenprovins med ONLF-gerillan. Väl där skulle de granska företaget Lundin Oils verksamhet. Då greps de av myndigheterna. svd svd svd svd svd svd dn dn dn ab ab exp exp

Schibbye och Persson är alltså ute på ett uppdrag, ett farligt uppdrag. På wiki läser man om Schibbyes tidigare erfarenhet: han är född 1980. Åren 2000-01 gjorde han lumpen på P 10 i Strängnäs som pansarskytteplutonsbefäl, vilket får ses som en rejäl merit i en krävande syssla. Sedan tog han en fil.kand i statsvetenskap och en fil.mag i ekonomisk historia. Efter journalistutbildning har han gjort reportageresor i bland annat Algeriet, Filippinerna, Förenade Arabemiraten, Kuba, Venezuela, Syrien, Libanon, Palestina och Vietnam. Så han har med andra ord varit runt lite. Han är ingen duvunge. Han torde ha haft någon aning om uppdragets farlighet.

Så jag säger, utan ironi: kudos. Det här är äventyrliga herrar. Existensiellt kan jag förstå varför man ger sig av till en farlig provins för att göra ett reportage. Det är sådant som varmblodiga män vill göra. Hemingway, Peter Arnett, Robert Capa. Sedan har vi det juridiska med anklagelser som illegal gränspassage och posering på bilder med vapen. Jag har vissa invändningar mot Schibbye-Perssons påstådda oskyldighet och/eller helgonstatus. Man ska stå för det man gjort. Men visst är läget invecklat med Etiopien som varande en diktatur med rättsosäkerhet och annat.

Men nu är det i alla fall Afrika, det är uppdrag, storföretag, omstridda provinser och - jag tvekar inte att använda ordet - äventyr. Det är som Union Minière i Kongo med 60-talets strider, det är som Forsyths "Krigshundarna" med strid om platinafyndigheter i det fiktiva afrikanska landet Zangaro, och det är som Nick Carter-romanen "Dödens diamanter" om fynd av blå diamanter i Namibia.

Jag har framför mig just denna bok, den 197:e Nick Carter-boken i serien om denne agent. Den heter "Dödens diamanter". Den kom 1985. Originaltiteln var "The Blue Ice Affair".

- - -

Blue ice: det syftar på ett slags blå diamanter man hittar i Namibia. Som ädelstenar är de värdelösa men till laservapen går de utmärkt att använda: rymdburna laservapen. På jorden går nämligen laser inte att använda eftersom strålen sprids ut i luften. Det kallas linseffekt.

Hur fungerar då laser? - Vanligt ljus är spritt, strålarna går inte i samma våglängd. Exciterar man däremot en kristall får man det utsända ljuset att gå i samma våglängd, bli en laserstråle: Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation, det är vad akronymen LASER står för. Och vital del i en laser är kristallen. Har man en rubin blir strålen röd, har man en blå diamant blir strålen blå.

I intrigen försöker Sovjet få kontroll över fynden. Namibia var förvisso kontrollerat av dåvarande USA-vännen Sydafrika men Angola och det Sovjetkontrollerade SWAPO hade också känningar i regionen. Nu måste Nick Carter ge sig in i Angola och sondera en viss offensiv som förbereds av de röda mot Namibia, en röd attack för att lägga händerna på diamanterna. Carter är agent för AXE, en hemlig amerikansk organisation med världen som arbetsfält. Det var en kallakrigs-grej med fiender i vietnameser, ryssar, kineser, angolaner och kubaner.

Så det blir en expedition, en patrull, en quest-story i bushen. Det är rätt spännande. Man möter i processen gerillakämpen Jonas Sawimbi. Denne var ledare för högergerillan UNITA. Den stred mot den kommunistiska regimen i Angola, som stöddes av Sovjet och Kuba. UNITA i sin tur fick stöd av USA. Detta var lite lagom kontroversiellt på 1980-talet; i svensk begreppsvärld var Kuba-Angola himmelriket, UNITA och Sydafrika var helvetet. Sawimbi var en fiendefigur, "en afrikan man inte fick gilla" typ Idi Amin.

Man utrustar alltså expedition för att förhindra attacken mot Nambia. Väl framme vid den röda basen lanseras en attack. Man tillfogar uppmarschstyrkan ett förödande slag. Då återstår bara att ta sig tillbaka. Enkelt? Ja, med Carter, flickvännen Aubrey och Savimbi går det. Man hejdar till exempel ett tåg med lite närlys, finter och knep. Sedan smyger sig Carter och Aubrey ombord på tåget. De förs till Angola där man fixar sig ombord på ett fartyg som går till Sydafrika.

- - -

På sina 157 sidor är "Dödens diamanter" en koncentrerad, tajt och vällavvägd historia. Intrigen är plausibel och saknar i stort sett longörer. Ett exempel på den basala, effektiva stilen ges på sidan 111 när Carter nått de rödas hemliga bas:
[I] kvällens mörker gjorde man i ordning lastbilar som sändes iväg mot gränsen. På starbanan stod ett transportplan, redo att lyfta. Carter tittade mot vakterna igen. De pratade och skrattade och tycktes inte alls bry sig om vad som kunde hända runt lägret. I en kringgående rörelse gled han förbi dem och fortsatte in mot högkvartersbyggnaden mitt i lägret. Han använde parkerade lastbilar, ställ med luftvärnsrobotar och lådor med ammunition och vapen till skydd när han smög sig från skugga till skugga.

Stilen år hård och frän. Det är kallt stål och hett bly. Replikerna far som skottspolar genom rummet, dialogen är stram och fast:
Carter följde Van der Grif upp till hans luftkonditionerade tjänsterum. Han sjönk ner i en besöksfåtölj och tände en cigarrett, en av sina egna, specialtillverkade, med N. C. i guld på filtret.

- Ni hade alldeles rätt när det gäller de tre män som ni nämnde i samband med den här historien, mr. Carter. Ithena, Andrej och Ramirez.

- Jag har förstått det.

Van der Grif hörde det cyniska tonfallet i hans röst.

- Jag ber om ursäkt för våra, som kan tyckas, rätt brutala förhörsmetoder. Obehagliga men effektiva. Men vi har ont om tid och jag tyckte att ni personligen skulle få höra mannens svar.

- Det uppskattar jag.

[s 39]

Boken skildrar inlevelsefullt den jungfrueliga kontinenten, Afrika, och dess särpräglade miljöer:
Terrängen bort mot Mocamedes var ödslig men lätt att ta sig fram i. Det behövdes två timmar för att nå utkanterna av stan, där de relativt moderna byggnaderna i Angolas största hamnstad tycktes växa upp som ur ett intet. Savimbi hade gett dem namnet på en brittisk handelsman i exportbranschen som han lovat skulle hjälpa dem ur landet. Han hette Jonathan Creeley. Den plats där man säkrast kunde hitta honom var ett ställe som hette Bettys Club.

[s 141]

- - -

En invändning man kan ha mot boken är: den berättar i tredje person. Annars är ju den fascistoida lockelsen med Nick Carter-böckerna jag-formen, första person singularis: "Jag har min luger Wilhelmina i ett axelhölster. I kalsongerna har jag min gasbomb Pierre. Fasttejpad på benet min dolk Hugo"...

Men man kan inte få allt. Den anonyme författaren till "Dödens diamanter" (Martin Cruz Smith?) valde att berätta i tredje person och gjorde det förhållandevis bra. Det är melodram med tjusiga hjältar och feta skurkar, det är pseudopornografiskt och en smula ytligt, men helheten övertygar. Den tillhör kategorin "läsbara Nick Carters" jämte "Tre dagars frist" ("The Doomsday Spore", 1978) och "Robotspionen" ("The Treason Game", 1983). På nätet finns denna bok att köpa för 1 dollar på diverse amerikanska antikvariat. På svenska antikvariat kanske den också finns - eller inte...! Det är nämligen med kioskböcker som med serietidningar förr: folk slängde dem för de trodde inte de skulle bli värda något. Men vissa nummer som Nick Carter har faktiskt sin konkreta, faktamässiga, gestaltiska charm. Man får sig lite fakta till livs, inkapslat i miljö och intrig. Jag gillar det.

Avbildat ovan är mitt ex. Jag säljer det inte. Det är ju så unikt. Få andra sparar sådant här. Man tror som sagt att Nick Carter-böcker är värdelösa, nej fina böcker ska det vara som Augustpristagare och annat jolm... Good luck. Jag säger: spara det ingen annan spar, inom rimliga gränser är detta vägen till att bygga en unik boksamling.

Relaterat
Kinas väg
Libyen

منبع:
http://lennart-svensson.blogspot.com


[CGs] Strobe Mania Nuevos CG

پنجشنبه 28 مهر 1390 08:14 ق.ظ

Y en la update se han añadido mas CG =O y estan demasiado buenos. =3 Yayoi~~ idol mi idol <3Strobe Mania me tiene mal, lo deseo ya y solo faltan unos días~!!!


منبع:
http://mybishonencorner.blogspot.com


[Wallps] Strobe Mania

پنجشنبه 28 مهر 1390 07:55 ق.ظ

Y D3P Entertaiment actualizo su página y subio estos wallpapers para nosotras~ y los estoy compartiendo porque me emocione~~Dicen que van a subir más ** y ya que Strobe Mania es uno de los juegos que mas espero tambien esperare ansiosa por mas updates en su pagina.

Espero que les guste ^^


منبع:
http://mybishonencorner.blogspot.com


Uppror i Grekland

پنجشنبه 28 مهر 1390 07:49 ق.ظ


Det har varit upplopp i Grekland. I Athen och Thessaloniki har bensinbomber kastats och knallskott briserat, allt i en atmosfär av tårgas och pepparspray. Det kan få en att tänka på Nîkaupproret, då folk rusade genom gatorna ropande "Nîka! Nîka!" (= seger). Detta försiggick på 500-talet i Konstaninopel, som då var en grekisk stad i ett grekiskt imperium kallat Det östromerska riket. Idag heter staden Istanbul och är turkisk. dn dn svd svd svd svd svd svd e24

Nikaupproret är intressant. Då vacklade kejsar Justinianus' tron. Han funderade på att fly. Men hans fru, kejsarinnan Theodora, sa då:
En människa kan inte, när hon väl är född, undgå döden. Men för en person som varit kejsare är exil uteslutet. Jag för min del håller på det gamla ordspråk som säger, att det finns ingen bättre svepning än den kejserliga purpurn!

Med andra ord: stanna och slåss. Det gjorde han också, Justinianus, och slog ner de stridande fraktionerna. De utgjordes av supporterlag stödjande kappkörningens antingen blå eller gröna lag. Man körde med fyrspann på hippodromen och detta var en stor grej, det var som AIK mot Djurgården ungefär. Det var från supporterlagens hejarop på stadion, "Nîka", seger, som revoltörerna fick sitt stridsrop. Kapplöpningarna hade tidvis blivit skådeplatsen för politiska meningsyttringar och nu blommade allting ut i full revolt; gatorna erövrades av dessa Nîka-ropande aktivister. Till slut rensades staden av generalen Belisarius, som ska ha drivit ihop aktivisterna till Hippodromen där de dödades.

Upproret slogs ner. De hade då försiggått i en vecka detta nådens år 532. De grekiska upproren av idag är mer segslitna, dock inte så letala: några dödsfall har inte rapporterats. Justinianus kunde för sin del fortsätta att styra sitt lilla men goda imperium i östra Medelhavet. Men romarrikets höjdpunkt låg ju långt före detta, på 100-talet f Kr och fram till 300-talet då gränsen i Germanien började bli för svår att försvara. Och före det hade vi Hellas' storhetstid med Athen på 400-talet f Kr, parallellt med det Sparta samt, på 300-talet och vidare, Makedonien. Så där ja, nu har jag spänt ut duken vida här, hur ska jag knyta ihop den? Jo, genom att säga att jag har skrivit en bok om allt detta. Det är essäsamlingen "Skallet från den kapitolinska varginnan". Du finner EPUB-filen här och PDF:en här. Läs om den athenska demokratin och den romerska imperialismen, om Alexander den store och Caesar, om grekiska hopliter och romerska legioner, om den antika mytologin och religionen, om Prometheus och Ares, om Diana och Zeus och alla de andra. Läs om grekiska historiker som Herodotos, Plutarkos och Arrianos.

Det är alltså en essäsamling betitlad "Skallet från den kapitolinska varginnan". Det är en 139-sidig PDF-bok som fått en del läsare sedan jag la upp den 2009. Bland annat sa Bertil Mårtensson ("Maktens vägar", "Vingmästarens dotter"): "Lovely helt enkelt, en oerhört kunnig essäsamling!" Jag skriver om kungar och krig, om konst och poesi, om klassisk kultur och populärkultur i sammanhanget, som Asterix och annat. Själv har jag varit publicerad i fackpress och gett ut böcker så jag kan nog säga att kvaliteten är garanterad i denna bok...!

Relaterat
"Skallet från den kapitolinska varginnan", fritt nedladdningsbar PDF
Samma fil som EPUB
Smakprov ur boken: kapitlet "Antikens kvinnor"
Om Hadrianus' Tivolivilla
Bysantinsk roman

منبع:
http://lennart-svensson.blogspot.com


[Trailer] Brothers Conflict

پنجشنبه 28 مهر 1390 07:35 ق.ظ

Bueno ya que Otomate los posteo y los encontre en youtube decidi postearlos para que los vean  ya que estan bonitos~~ Tsubaki y Azusa tienen mi corazon o_o

Passion Pink Ver


Brilliant Blue Ver


Ojala les gusten =3


منبع:
http://mybishonencorner.blogspot.com


[Preview] Brothers Conflict

پنجشنبه 28 مهر 1390 07:08 ق.ظ


Compañia: Otomate
Género: Otome harem daily life
Consola: PSP
Ranking: Todavía no decidido

Y bueno aquí tenemos a uno de los harems mas grandes que he visto desde Starry Sky XD bueno nadie se queja! nunca hay tal cosa como "demasiados bishies" y que tengo que presentarles esta vez? Pues ya que hubo una actualización el sitio web de este juego decidi hablar sobre el. Este juego es una colaboración entre Otomate y Sylph magazine.

Originalmente se publicaba como una serie de historias cortas ilustradas en Dengeki Sylph pero como un otome conviene también Otomate lanzo el proyecto, ya debió haber salido pero de todos modos no tenemos fecha fija para el lanzamiento de esto.

Después de que su madre se volvió a casar, Ema se tuvo que ir a la casa de la familia Asahina,  al llegar a esta casa termino adquiriendo 11 hermanos. Ema ha tratado de vivir tranquilamente con ellos como una familia normal...pero la repentina aparición de una chica en una casa que estaba solo llena de hombres causa algo de discordia y que las hormonas revoloteen xd  

Tratando de seguir con sus vidas de cierto modo normales, la relación de Ema con sus nuevos hermanos empieza a tomar un giro inesperado ya que estos chicos estan comenzando a sentir algo por ella. Dando pie así a que una clase de romance de cierto modo prohibido para la sociedad se desarrolle.

----

Los titulos han sido divididos en 2 partes, Passion Pink y Brilliant Blue. Mandaron a 6 personajes a Passion Pink y a 5 a Brilliant Blue, para que adquieras los dos (?)

Entonces creo que procedere a presentar a los personajes para que sea un post completo (?) =3

Ema
Edad: 16
Ocupación: estudiante (?)
Es la prota de la historia y la que va a ser perseguida y acosada la heroína de este juego.
Ya saben su historia ^^

Masaomi
Edad: 31
Ocupación: Pediatra
Cumpleaños: 24 de Abril
Sangre: O
Altura: 179 cm
Seiyuu: Okitsu Kazuyuki

Ukyo
Edad: 28
Ocupación: Abogado
Cumpleaños: 3 de Diciembre
Sangre: AB
Altura: 182 cm
Seiyuu: Daisuke Hirakawa


Kaname
Edad: 26
Ocupación: monje (no es de joda o_O??)
Cumpleaños: 28 de mayo
Sangre: O
Altura: 185cm
Seiyuu: Junichi Suwabe

(algo me dice que su ruta va a ser muy hot por algun motivo o__O)

Tsubaki
Edad:24
Ocupación: Seiyuu
Cumpleaños: 31 de Diciembre
Sangre: A
Altura: 176 cm
Seiyuu: Kenichi Suzumura (OMG)

Tsubaki es uno de los gemelos de esta familia. Es el gemelo mayor de Azusa, y tienen ese tipo de relación de que parece que se gustan, o eso es lo que leí. Lo ama mucho parece =3 estaba pensando en burning twin love  pero esto es un otome jaja X3

Azusa
Edad: 24
Ocupación: Seiyuu
Cumpleaños: 31 de Diciembre
Sangre: A
Altura: 176 cm
Seiyuu: Kousuke Toriumi

Es el gemelo menor de Tsubaki, también lo ama mucho =3

Louis
Edad: 21
Ocupación: artista de belleza (?)
Cumpleaños: 22 de Febrero
Sangre: B
Altura: 174 cm

Subaru
Edad: 19
Ocupación: Chico deportista estoico.
Cumpleaños: 21 de Septiembre
Sangre: O
Altura: 183 cm
Seiyuu: Daisuke Ono

Con todos mis respetos para las chicas que gusten de este tipo de chicos pero me sorprendio mucho que Daisuke Ono vaya a hacer un chico así, no se porque pero despues de oirlo como Sebastian y Suzuya mi ideal para Daisuke Ono es diferent X_X no me peguen XD es solo una opinión pero jugare la ruta por Daisuke ^^

Iori
Edad: 18
Ocupación: Estudiante honorífico
Cumpleaños: 17 de Abril
Sangre: A
Altura: 175 cm
Seiyuu: Daisuke Namikawa

Yusuke
Edad: 16
Ocupación: Estudiante. Compañero de Ema
Cumpleaños: 31 de Marzo
Sangre: O
Altura: 173 cm
Seiyuu: Yoshimasa Hosoya

Futo
Edad: 14
Ocupación: Idol extremadamente popular
Cumpleaños: 7 de Julio
Sangre: B
Altura: 168 cm

Wataru
Edad: 10 (O_O)
Ocupación: ser el hijo menor de la familia a pesar que lo confunden con una..niña.
Cumpleaños: 3 de Enero
Sangre: O
Altura: 140 cm

NOTA: NI FREGANDO me van a hacer seguir esta ruta Otomate -.- nos quieres hacer pedofilas o que?! muy mal otomate..muy mal X_X

Y esas son todas las opciones! espero les haya gustado el pequeño reportaje ^^
منبع:
http://mybishonencorner.blogspot.com


 • تعداد صفحات :9
 • 1  
 • 2  
 • 3  
 • 4  
 • 5  
 • 6  
 • 7  
 • ...  

آمار وبلاگ

 • کل بازدید :
 • بازدید امروز :
 • بازدید دیروز :
 • بازدید این ماه :
 • بازدید ماه قبل :
 • تعداد نویسندگان :
 • تعداد کل پست ها :
 • آخرین بازدید :
 • آخرین بروز رسانی :
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Website Traffic | Buy Targeted Website Traffic