En serieskytt i Malmö misstänks för tre mord och 13 mordförsök. Jag fördömer detta beteende: jag fördömer mord och våld. Dessutom skriver Expressen om norsk polis' intresse av att intervjua Breiviks pappa. Denne mördare var en titanisk natur, bortom gränserna för det mänskliga samhället. Må han dömas. Och i Belgien har vi en annan attentatsman, utan politisk profil vad det verkar. Nordine Amrani ska GM heta och oavsett hans motivation bidrar det hela till det skärrade samhällsklimatet. Ja, det är svåra tider så här i slutet av Kali Yuga, Kalis tidsålder. Kanske kan folk trösta sig med Millennium-filmen, där vinner ju vänstern. Men det handlar om så mycket mer än en PK-version av att rädda världen nu, det handlar om att våga skåda kriserna i vitögat. Att skildra detta och den kontext det sker i, världen i slutet av denna tidsålder, en tid som står inför ett helt sammanflöde av kriser, som miljökrisen varav silver i kläderna är en delaspekt, det är vad detta inlägg handlar om.
svd svd svd svd svd exp exp exp exp ab ab ab dn dn dn dn
Gotiska Klubben om Belgien

Breivik var galen. Det har läkarna sagt. Han var ett psykfall. Varför ödslar de tid på honom då? Det är ju bara att läsa in honom på livstid och säga "omöjligt fall".

Vad gäller Malmöskytten så sägs han ha tvivlat på att 9/11 utfördes av Al-Qaida. Detta anses tala emot honom. Guilt by association, anyone...? Vidare var offren för skyttens dåd invandrare. Han var emot invandring. Aha...!

DN-artikeln bygger upp en mängd indicier. Han intresserade sig till exempel för Vaken.se, en sajt som diskuterar outredda fall, kriminalgåtor och märkliga fenomen. Det kanske är gråzonsverksamhet det, att, som jag, skriva om HAARP, frimurare, US Air Force's skymningsprojekt och CIA-kupper? Är jag tidernas dissident om jag nämner David Icke, inte bara i ett utan TVÅ inlägg?

Säg vad ni vill. Jag följer lagen. Och det svenska folkstyret bygger på fri åsiktsbildning. Det står i grundlagen, RF, lika med Regeringsformen. Men tiden för de välkammade attityderna är ute nu. Att brännmärkas för att man tvivlar på det officiella narrativet i 9/11, det funkar snart inte längre. Vi går mot en krisernas konvergens och efter det får vi se hur hängivet den officiella versionen drivs. På detta och andra områden.

Idén om "kriserna konvergens" har lanserats av den franske filosofen Guillaume Faye. Det hela utgörs, lite förenklat, av dessa punkter. Dessa sju kriser kommer enligt Faye att samverka i en megakris 2010-2020:
1. massinvandring
2. minskad vit nativitet
3. för snabb industrialisering i tredjevärldsländer
4. recession
5. islamism
6. anti-vitt sentiment
7. miljöförstöring

Detaljer åsido tycker jag Faye är något på spåren. Man kan inte som andra debattörer stirra sig blind på EN krisfaktor, peka på dess eventuella lösning och säga "problemet löst". Miljön, massinvandringen och västvärldens oförmåga att försvara sin kultur och sina folk, dessa är kärnan i de utmaningar vi står inför, och det förstärks av sådant som peak oil, hot om recession, ett förgiftat offentligt samtal, rasiststämpel på envar dissident, allmän urartning och fantasilöshet hos våra filmare och författare och så vidare. Det är en krisernas eklut, en megakris, "The Perfect Storm" som laddar upp.

Det är, för att tala med Evola, Kali Yuga som går mot sitt slut. Det är materialismens och nihilist-fanatismen som går in i sin sista, och intensivaste fas. Före Sovjetunionens fall var det till exempel ingen hejd på alla röda fanor de viftade med, där och i västvärldens förstamajtåg. Sedan föll allt ihop. Detsamma kan vi vänta här nu. Och här blir det ingen återkomst som för leninism och marxism, ingen återkomst för materialistfanatiker att pusha sin drog. Materialismen dör och en andligare era tar vid.

Det är vad jag ser i min kristallkula. Hjulen vrider sig, räkneverket börjar om. Människan lever vidare efter en Storm och kris, hon står inför en prövning men hon överlever. Jag menar, säger man sådant här får man veta att man är "ett fyllo i tunnelbanan som yrar om jordens undergång" (citat från kommentar till detta inlägg), men jag har aldrig talat om JORDENS undergång. Det är den nuvarande civilisationen som är på väg i putten. Det är skillnad det. Inte så tacksamt kanske att säga "människan överlever", det hade varit mer svavelosande att säga "allt går under", men ni får inte höra mig säga det. Civilisationen går under men människan överlever och möter en ny tid med andligare förtecken.

Relaterat
Massinvandring eller inte
9/11: vad sägs
Norrmannen
Konspirativt beteende
Ansel Adams, "The Tetons and the Snake River"


منبع:
http://lennart-svensson.blogspot.com